Serveis de Territorium

Els Nostres Serveis

Gestió patrimonial

Dins del sector de la gestió patrimonial, a Territorium ens encarreguem de dur a terme projectes per gestionar espais museístics i patrimonials, implementem programes de recuperació de memòria històrica, elaborem inventaris, bases de dades i catàlegs d’elements patrimonials i realitzem entrevistes i transcripcions, entre altres activitats.

Difusió del patrimoni

Territorium col·labora amb diverses entitats per promoure el patrimoni mitjançant la coordinació i organització d’esdeveniments com jornades, conferències i exposicions, la gestió de xarxes socials amb continguts propis, l’elaboració de llibres i narracions centrades en aspectes històrics i culturals, juntament amb altres iniciatives.

Turisme cultural

Una gran aposta que forma part de la divulgació del patrimoni és el turisme cultural. Un turisme sostenible, adreçat a estimar el territori a través del coneixement de la seva història i dels elements que han quedat fossilitzats en el paisatge. Amb aquest objectiu, a Territorium ens dediquem a la confecció d’itineraris de turisme cultural així com a la creació de guions discursius per a visites guiades.

Creació d’activitats i materials

Explora la nostra col·lecció d’històries

O

Trucar: 655051469

Desplaça cap amunt